Utolsó kommentek

Friss topikok

Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Fradi nem Fradi

2011.03.03. 00:02 rufus8 (törölt)

Kezdhetném azzal az elhíresült mondattal is, miszerint „én nem értek a focihoz”. Ezzel aligha állítanék valótlant, mert én aztán tényleg nem. Ezúttal nem Dávid Ibolyával, a mondat szellemi szülőanyjával akarok foglalkozni, mert hát politikai halottról jót, vagy semmit. Most sokkal inkább Kubatov Gáborhoz lenne egy pár keresetlen szavam, aki a Fradi elnökeként csatlakozott az olyan neves elnökök sorához, mint dr. Torgyán József.

Mi közöm nekem ehhez, ha egyszer már kijelentettem, hogy én nem értek a focihoz? Az az igazság, hogy ahogy elnézem a Fradi eddigi „remekbe szabott” pályafutását szerintem ők sem.

Milyen ország az, ahol pártfunkcionáriusok lesznek Fradi elnökök?! …

Kubatov "listás" Gábor nyílván egy olyan választás, ami bomba biztos sikert hoz majd a csapatnak. Ha már a Fidesznél beváltak a jogállamiságot sárba tipró módszerei*, akkor talán itt is.

Lelki szemeim előtt látom, ahogy Kubatov Gábor feketelistát készít az Újpest drukkerekről, valamint a Fradi szimpatizánsokról. A tétmeccsek előtt aktivisták keresik meg a „Fradihű” drukkereket, azt a bírót pedig, aki szabadrúgást ítélt az MTK-nak a múltkori meccsen, azt „indoklás nélkül közös megegyezéssel kirúgják”.

Ki kell, hogy ábrándítsam a csapatot. Kubatov Gábor ugyanis nem ígért pénzt, de arra viszont lehet számítani, hogy ha netán még egyszer veszít a csapat, akkor lesz itt akkora elszámoltatás, hogy belerokkannak...

*: (a magyar választási rendszer 3 listát tartalmaz: megyei lista, országos kompenzációs lista, és Kubatov lista, utóbbi kettőre nem szavazunk, csak úgy van…)

Szólj hozzá!

Címkék: foci fradi 2011 tragikomédia kubatov lista hatalmi törekvések

A bejegyzés trackback címe:

https://ujreformkorok.blog.hu/api/trackback/id/tr862705964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása