Utolsó kommentek

Friss topikok

Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Tényleg azt hiszik, hogy bármit megtehetnek...

2010.10.28. 17:00 majdelmulik

...és most elkezdtek a bármivel foglalkozni

Itt vagyunk a 21. Században. Voltak pillanatok, amikor azt gondoltam, hogy ez nem csak az időtengelyen tűnik így, hanem ténylegesen itt Európában, az Európai Unióban. És akkor kiderült – megint – hogy van lejjebb.

Igen, megnyerték. Igen, kétharmaddal. Igen, felhatalmazták őket. Bár nem tartozom a szavazóik közé, de minden elképzelésemet alul- és felülmúlják. Igen, mindkettőt egyszerre.

Az a szándék, amely a napokban napvilágott látott és felborzolta a kedélyeket azt a rendszert csorbítja, amely a rendszerváltozás vívmányaként demokratikus berendezkedést, kontrollrendszert biztosított Magyarországon. Ezek a kezdeményezések, olyan bomlasztását eredményezhetnek, amely nem garantálják a demokratikus működést..

A teljesség igénye nélkül:

Az Alkotmánybíróság elmeszelte azt a törvényjavaslatot, amelyet színvonaltalan trükkök fémjeleztek. Például Schmitt Pál megvárta, hogy az a Schmitt Pál legyen. Ezzel a “nem létező szocialista morált” is a alulmúlták a narancssárga elvtársak.

Erre:

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője kezdeményezte az Alkotmány módosítását. Azok a kérdések, amelyekről nem lehet népszavazást tartani, kerüljenek ki az AB hatásköréből.

Ezek szerint ilyen idők jönnek...én nem szertnék ilyen időket...és olyan vicceket sem, amit ma láttam egy közösségi portálon, mert ugye minden vicc kilencven százaléka igaz!

Két fideszes honatya beszélget:
- Te, mi nem az Alkotmányra tettünk esküt májusban?
- Melyikre?

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz demokrácia alkotmány 2010 kétharmad nemzeti együttműködés rendszere

A bejegyzés trackback címe:

https://ujreformkorok.blog.hu/api/trackback/id/tr542405827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása