Utolsó kommentek

Friss topikok

Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

"Vigyázó szemetek Párizsra vessétek"

2010.11.03. 12:00 rufus8 (törölt)

Már sokak sokszor szóltak a fülkeforradalomról és a nagy egybehangzó népakaratról, de ha már belekezdtem, nem tudom szem elől téveszteni azt a „történelmi” meghatározást miszerint, forradalmat indítani a fennálló rend ellen lehet, és a fennálló rend Magyarországon a demokrácia. Legalábbis még…

 

 

Ugyanakkor igazat kell adnom azoknak is, akik úgy látják, hogy ez már nem is az. Ezzel voltaképpen egy csapásra megoldódna minden gond, és a nagybetűs FORRADALOM is értelmét nyerné.

Kell a fenének a jogi okoskodás, meg a régi avítt szabályok, mától az lesz, amit mondok. Amit ÉN mondok, és kész. Na ugye, hogy mennyivel egyszerűbb? Ez a kétharmad jog. A forradalmi felhatalmazás, ami megengedi, hogy kirúgjunk olyan –akár évtizedes tapasztalattal rendelkezőket is- akik nem szimpatikusak annyira, mint az, akivel a FIDESZ székházban olyan jól elcsevegtünk a múltkor. Így nem mellesleg könnyedén, pepecselős munka nélkül leszámolhatunk a vélt ellenségekkel is.

Ha a mélyen tisztelt Alkotmánybíróság meszeli el valamelyik alkotmányellenes döntésünket, akkor hát uzsgyi töröljük el őket is. Az ellenvéleményeknek nincs helye a Nemzeti Együttműködés Rendszerében. Ez az új rend. Se ellenzék, se népszavazás, se jogrend, de demokrácia, CSAK A FIDESZ.

Kérdem én, mi lesz akkor, ha minden szájat befogtak, minden ellenséget, -akik nincsenek velünk-, kirúgtak, becsuktak, eltakarítottak? Mi lesz, ha a csontvázbizottság nem lel több vizsgálni valót?

Ne is törődjünk ezzel, a fülkeforradalom majd tovább dübörög… Egyszer csak eljön a nap, hogy már nem lesz „ellenség” odakint, akkor majd találnak odabent.

Úgyhogy vigyázzatok, mert a forradalom felfalja saját gyermekeit, a „fülkeforradalom” az viszont egészen más fajta, az nem csupán felfalja, hanem két pofára zabálja őket.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz demokrácia kétharmad fülkeforradalom

A bejegyzés trackback címe:

https://ujreformkorok.blog.hu/api/trackback/id/tr602419367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása