Utolsó kommentek

Friss topikok

Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Rémálom a Fideszről

2011.03.27. 17:05 rufus8 (törölt)

Az álmos könyv szerint, ha a FIDESZ adócsökkentésről szavaz az álmunkban, akkor az kevesebb pénz, szegénységet jelent. Nem tudom ki írta a könyvet, de átkozottul igaza volt…a fidesz igazi arcai
 
Bárcsak rémálom lenne a következő is, mert akkor bármelyik pillanatban felriadhatnék belőle, ehetnék egy szalonnás tojásrántottát megnyugvás képen, és újfent álomba merülnék… Csak egy a bökkenő: Ez nem álom, hanem a parlamenti közvetítés…
 
Sok minden csúnyaság kiderült már a FIDESZ képviselőiről, és tagjairól. „Aki szegény az annyit is ér” és hogy ezt a bélyeget elkerüljék fel is veszik a kétszeres költségtérítést. Aztán Zuglóban éhenhalásra szólítanak fel, ezzel megint csak karakteres véleményt kialakítva a szegényebb embertársainkról…
 
És ha ez nem lenne elég, itt van egy hősnő. És bizony nem is akárki, hanem a nagyszerű, csodálatos, értelmes, udvarias, és nem utolsó sorban kellemes jellemű Wittner Mária. (Ha ettől a mondattól nem zuhan a fejemre a plafon, akkor semmitől). Ő pedig egyenes halált kíván a Magyar Köztársaság volt miniszterelnökének. „Három éve ott vergődik a Honvéd kórházban, mert képtelen meghalni” ráadásképpen az adófizetők pénzéből. (Ennyit a keresztény közerkölcsről)
 
Nem tudom, hogy a fülkeforradalom óta mi az elfogadott stílus a parlamentben, nem vagyok bejáratos az országházba. Abban viszont biztos vagyok, hogy jobb lenne, ha Wittner Mária sem kapna belépőkártyát, ugyanis ha csupán fröcsögni, és ilyen ordenáré stílusban tud beszélni Horn Gyuláról, vagy másról, azt éppenséggel bármelyik sarki kocsmában megteheti, bár még az is megeshet, hogy onnan előbb kipenderítik.
 
Trágárkodásból, és gyomorforgató kijelentésekből van éppen elég, nem kell, hogy Wittner Mária is csatlakozzon a sorba, még akkor sem, ha esetleg többre nem futja a képességeiből. Pláne nem hiányzik, hogy mind ezt az adófizetők pénzén tegye!
 
A FIDESZ azt a logikát követi, hogy aki nem úgy gondolkodik, mint ők, minimálbérből vagy kevesebből tengődik, gyógyszerre, orvosi ellátásra, mások gondoskodására, támogatására szorul, az haljon meg? Szegénynek és esendőnek lenni szerintük bűn?
 
„Szép” kilátások… Már a puszta gondolat is félelemmel tölt el.
 
Vannak bátor, vagy éppen szókimondó képviselők, akik ezen szörnyű véleményüket nem is rejtik véka alá. Megmutatják nekünk egyszerű honpolgároknak, hogy ki is valójában a keresztényi FIDESZ, ki is az a FIDESZ, aki ellenzékben szociális népszavazást kezdeményezett, és most kormányon, ugyan azokról szólva, érdemtelenséget, halált emleget.
 
Ez fölveti politikai felelősségüket:
 
Első körben javaslom, Wittner Máriának, mondjon le, aztán ha van még egy csöppnyi jó érzés a FIDESZES kollégáiban, akkor követhetnék!
 
El sem hiszik, milyen jól aludnék utána… Talán a rémálmaim is elmúlnának…

Szólj hozzá!

Címkék: wittner mária költségtérítés horn gyula lázár jános 2011 szegények nép nevében

A bejegyzés trackback címe:

https://ujreformkorok.blog.hu/api/trackback/id/tr162776062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása